A Vitinne-ről mondták

2013.03.25
"Másfél éve rendszeresen szedem a Vitinne-t és nekem nagyon bevált. Amióta szedem, nincsenek ínygyulladásos panaszaim, pedig korábban gyakran kellett orvoshoz fordulnom ilyen tünetekkel. Tavaly egyszer a Balatonnál nyaraltunk és elfelejtettem magammal vinni a Vitinne-t. Mivel messze volt a patika, gondoltam, nem olyan fontos, és néhány hétig nem szedtem. Nagyon csúnyán begyulladt az ínyem, feldagadt az arcom és ez tönkretette a nyaralást. Azóta nagyon vigyázok, hogy mindig legyen nálam."
Földes Sándorné, Budapest
2013.01.10
"Sok évig bajlódtam az ínyemmel. Gyakran fájt, vérzett, és több fogam meglazult, a fogorvosom szerint az ínygyulladások miatt. Próbáltam ecsetelőt, szájvizet is több félét, de csak rövid ideig segítettek. A Vitinne-t a fogorvosom ajánlotta és már lassan fél éve szedem. Azóta nem fáj és nem vérzik az ínyem, ezért sokkal jobban érzem magam."
Hajdú Mariann, Miskolc
2013.02.17
" Én nagyon szkeptikus vagyok a reklámozott termékekkel, úgyhogy a Vitinne-t sem én vettem, hanem a lányomtól kaptam egy dobozzal. Ő örökölte a rossz ínyemet, és azt mondta, hogy neki bevált. Én két hónapja szedem a Vitinne-t és a következőket tapasztaltam: a duzzadás lement az ínyemről, így újra tudok rágni (előtte csak az egyik oldalon tudtam elrágni az ételt). Megszűntek a mindennapos ínyvérzéseim, és jobbnak érzem a leheletem (eddig állandó rossz ízt éreztem a számban). Szóval tényleg elégedett vagyok. Köszönöm."
Szebeni János, Kecskemét